Home / mode / Vrouwentattoo – ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak
Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Vrouwentattoo – ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Laten we het vandaag hebben over de vrouwentattoo. In deze steeds warmere maanden wordt men ertoe gebracht kleren aan te kleden die steeds minder vlees bedekken. Daarom zijn we geneigd onszelf eraan te herinneren dat we tenslotte een lichaam hebben, dit fysieke ding dat ons omschrijft en dat we tot eind april in allerlei beschermende lagen hebben zien wikkelen.

Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Vrouwentatoegering in de zomer

Met de “terugkeer” van het vlees in het dagelijks leven, komen allerlei denkbeelden bij me op. Of het nu fitness is, kunstmatig bruinen (of natuurlijk, het is niet erger), kleding onthuller dan normaal … Al dit antwoord op het opwarmende klimaat is ook een ontwaken van onze sensualiteit ( wat er nog steeds is, ondanks onze relaties tussen mensen die steeds virtueler worden).

Het is ook een verlangen om zichzelf te doen gelden als individuele en specifieke entiteiten.

In dit gebied van openbaring van het lichaam neemt de tatoeage een belangrijke plaats in.

Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Daarom presenteren we u vandaag enkele ideeën voor een discrete vrouwentattoo, om u ideeën te geven over hoe u uw huid met smaak kunt markeren.

Je moet zeker weten dat je wilt, om de juiste redenen

Weet dat tatoeëren een bewuste keuze moet zijn, en het is goed om een ​​minimum te hebben gedacht voordat je het aanbrengt. déjà très bien connu. Ik had inmiddels veel Amerikaanse series, het verhaal van de zwerver stempel we zijn al zeer goed bekend. Na een dronken, stomende nacht gaan we naar de tatoeëerder om de naam van zijn nieuwe grootste liefde te bestendigen … Alleen om twee dagen na het doen van koortsachtig onderzoek op het internet te verlaten, hoe het meest effectief en, indien mogelijk, zonder problemen, dit te verwijderen vreselijk kenmerk van zijn huid. Een andere variant, altijd onder invloed van niet te koosjer dranken, is om met iemand (of iemand) in te zetten dat we getatoeëerd zullen worden … met een resultaat identiek aan de vorige, slechts enkele dagen later. Laten we niet praten over de kwaliteit van de esthetische keuzes die we kunnen produceren als we maar half bewust zijn.

Vermijd ook tatoeëren alleen om je zeer vriendelijke ouders te schandaliseren! Deze daad van zuiver wantrouwen zal waarschijnlijk worden betreurd, vooral als je een tatoeage van enorme omvang aanbrengt, weggedragen door je strijdlustige geest.

Tatoeage is een symbolische handeling die niet alleen moet worden beheerst door de wens om moeder lastig te vallen.

Impulsieve beslissingen creëren een slechte naam voor de vrouwentattoo, die het misschien niet zo veel verdient.

Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Zorg ervoor dat je niet allergisch bent voor pigmenten. Het is onduidelijk hoe tatoeages op medisch en chemisch niveau werken. Het lijkt erop dat de inkt die in de huid wordt afgezet een constante huidreactie veroorzaakt, waardoor de kleur van de tekening behouden blijft. Dit mechanisme moet nog volledig worden begrepen.

Gezondheid voor alles

Aan de andere kant weten we dat er mensen zijn die sommige inkten niet goed ondersteunen (de rode inkt is meestal een probleem). We moeten daarom beginnen met onszelf te informeren. Ga naar je tattoo-artiest en vraag om een ​​lijst met inktingrediënten die je tattoo-project nodig heeft. Met deze lijst moet je naar een dermatoloog gaan. Zodra een inkt door hem is gevalideerd, kan deze in uw tatoeage verschijnen. In sommige gevallen komt het erop aan het kleurengamma te wijzigen of het hele project drastisch te veranderen. Of stop de permanente tatoeage! Deze gevallen zijn zeer zeldzaam.

Pas ook op voor imperfecties van de huid en uw duizeligheid, die een directe impact hebben op wat u van plan bent te doen als een tatoeage, evenals op de toekomst van het werk dat u zou worden versierd.

Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Kies voor discretie, een waardige keuze

Wat uw dermatologische situatie ook is, een discrete tatoeage kan minder schadelijk zijn dan een levensgrote reproductie van de Mona Lisa op uw rug. De technieken om tatoeages te verwijderen zijn nog steeds duur (en het doet pijn … maar tatoeëren doet ook pijn toch?). Door nadelen, uiteraard, ze zijn meer ontwikkeld dan ooit. Kleine patronen gekozen (doorgaan met lezen voor ideeën) en strategisch geplaatst, kunnen een verrassende kracht van effect hebben. Wat betreft het tatoeëren van de vrouw, het is zelfs heel interessant. Dus je benadrukt je vrouwelijkheid in alle lichtheid. Door alleen te handelen op de meestal geziene delen van uw lichaam (nek en nek, handen, pols en polsboeien, de bovenkant van uw voeten, lagere kuiten en enkels, oren), kunt u voldoende impact maken. Tatoeëren, polsen en enkels zijn misschien wel de meest populaire plaatsen, evenals de liesstreek.

Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Dit is geen toeval, omdat de huid gespannen is; vaak soepel en altijd gezien. Een perfect canvas voor een mini-kunstwerk, dat meteen een beetje kunst in je leven zal terugbrengen en de mensen om je heen zal informeren over je esthetische gevoel en je spiritualiteit.

Nadat je bent gewaarschuwd, laten we verder gaan. Door te accepteren dat je echt gemotiveerd bent en je je je huid niet kunt voorstellen zonder de tatoeage die je wilt dragen, zijn hier enkele ideeën.

Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Voor het kleine verhaal

Om alleen te verwijzen naar een al bekend voorbeeld van een tattatraditie, laten we het hebben over Maori. In hun cultuur heeft moko (tatoeage) een dubbele functie: esthetisch en symbolisch. Voor hen zijn deze tatoeages een onlosmakelijk onderdeel van hun leven, net zoals onze kleding voor ons is. Het is eigenlijk iets zonder enig wetenschappelijk of praktisch nut, maar dat is onmisbaar. De Maori, zowel mannen als vrouwen, tatoeëren zichzelf om letterlijk hun leven te vertellen, en om te laten zien wat de natuur hen heeft gegeten – hun lichamen. Iemands leven op iemands huid laten vertellen kan een motivatie zijn voor nieuwsgierige tatoeage in onze westerse wereld. Toch verdedigt het zichzelf beter dan het willen afdrukken van het beeld van zijn favoriete zanger … misschien ..

Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Toch zijn Maori-tatoeages extreem duur. Ze beslaan een groot gebied en kunnen enkele maanden in beslag nemen, met dagelijkse sessies van enkele uren. (Een andere reden om het proces te onderbreken was het flauwvallen van het getatoeëerde, omdat de procedure gepaard ging met immense pijn, en de opzettelijke onderbreking van het proces door de persoon veroorzaakte een schande voor de rest van zijn leven).

Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Dit alles om u een beetje respect te bezorgen voor deze kunst die vandaag” met zijn diffusie en trivialisatie symbolische waarde heeft verloren die het heilige verbond.>

Laten we teruggaan naar Nieuw-Zeeland. De traditie ging ook over de Maori-vrouw … Maar ze tatoeëerde niet zo overvloedig. Zijn tatoeage was discreet (ja!), En was over het algemeen alleen beperkt tot de kin en de lippen.

Inspireer ons van de Maori-vrouw voor het tatoeëren van de vrouw met eenvoud, goed doordacht stroomopwaarts en esthetisch kwalitatief.

Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Wat te zeggen met zijn huid?

Omdat we niet worden beperkt door religieuze of traditionele beperkingen, heb je andere redenen om je keuze om jezelf te tatoeëren te motiveren. Afhankelijk van je situatie, wil je misschien jezelf tatoeëren om dichter bij de primitief te komen, ofwel om je te versieren met een kunstwerk. Een vrouwentattoo (maar ook man!) Kon eigenlijk, zoals al vermeld, worden opgezet om een ​​relatie te herdenken, of gewoon een belangrijke datum. Het tatoeëren van de naam van je geliefde persoon is niet altijd een slecht idee. Je doet het om je andere helft een geschenk te geven, het is een gebaar dat veel betekent. Zo kunnen we zogenaamde complementaire tatoeages vinden, waarbij elk deel van een paar een tatoeage draagt, waarvan de twee zijn verbonden door hun vorm, of hun betekenis, of beide.

Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Het is niet onschuldig

Een tatoeage die klein en onopvallend is, maar goed geplaatst, kan ook een hulpmiddel zijn voor erotische stimulatie. Zoveel opties om dit sensuele effect te bereiken. Een tattoo kan worden gebruikt om uw vormen te benadrukken. ès depuis un bon moment). Het kan ook dienen als een aanwijzing, het kan uw privéonderdelen “aankondigen” (tatoeages in de schaamstreek bloeien al geruime tijd). De binnenkant van de arm of onderarm, de binnenkant van de dij, de liesstreek, de schaamstreek, de zijkant van de ribbenkast, de nek, de borsten en hun omgeving … Die plaatsen waar een tatoeage is helemaal niet erg onschuldig! In termen van vrouwentattooien, kun je heel inventief zijn en je sterke punten benadrukken. Wat de tattoo-vrouw mishandelen!

Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

De tatoeage die symboliseert

Het blijkt dat je, net als de Maori, iets zult vertellen met je tatoeage. Of het nu jouw leven is, jouw mening over iets, of een facsimile van een kunstwerk, dit alles kan aanleiding geven tot een mooie tatoeage, die min of meer discreet kan zijn.

De beperking tot een minimum, voor een christen, van de logica van Maori-tatoeages, zou misschien kunnen zijn om een ​​klein kruis te tatoeëren, heel eenvoudig, om je zorgen te maken over spiritualiteit. Zonder deel te nemen aan een bepaalde bekentenis, kan het spirituele ook op andere manieren worden opgeroepen. Runic symbool tatoeages (of gewoon runen, als je dat liever hebt!) Zijn heel gewoon. Een runen is meestal een heel eenvoudige lineaire tekening, die op zichzelf een idee van spiritualiteit bevat, zonder een concrete boodschap te verraden, omdat de meeste rune-geschriften nog niet zijn ontcijferd!

Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Tatoeages in runen

Maar we weten uit betrouwbare bronnen dat ze werden gebruikt door de priesters van oude samenlevingen (zoals de Druïden bijvoorbeeld), en door de handelsgilden. Het zijn daarom speciale brieven, doordrongen van mystiek en charme. Dan, als je absoluut wilt dat runen iets betekenen, is het Tolkien Elfs-alfabet een optie. We weten dat de auteur een hele taal en symbolen heeft ontwikkeld om het te schrijven. Dit alles onder Keltisch-Noordse inspiratie.

Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Qua herdenkingstatoeage kunnen de redenen veelvoudig zijn. Bedenk hoeveel dingen kunnen worden aangegeven met een datum. Je eerste relatie, de datum van het behalen van je baccalaureaat (je moet het willen, dit tatoeëren), de geboorte van je baby, de verkiezing tot president van je favoriete politicus, een slogan van vrede (nou ja …), de de datum waarop je bent aangekomen in je nieuwe land van verblijf, de datum van je huwelijk …

Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Eenvoud wordt overwonnen

In vrouwentattoo, is een ander enorm gebied van inspiratie de Japanse lineaire kunst. De afdruk is de voorouderlijke techniek van de representatie van de Japanners, de helderheid en strakke lijnen passen zich heel goed aan de tatoeage aan. De toegevoegde waarde is het feit dat u niet, meestal, de gekleurde vulling hoeft te doen. Dit betekent drie dingen – 1. Een in Japan geïnspireerde tatoeage kan zich gemakkelijk aanpassen aan een meer problematische huid (mollen ondersteunen tattoo’s niet erg goed). 2. U zult minder pijn hebben – het opstellen van een lijntekening vereist veel precisie, maar een korte tijd. 3. Gezien deze korte tijd en de vereiste kleine inkt, betaalt u minder.
Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Om dit allemaal te laten slagen en zo goed mogelijk te ontwikkelen, heb je een goede professional nodig. Het is fijn om een ​​ervaren, goedhartige persoon te hebben (maar dat is niet het belangrijkste criterium). Vraag om in het echt (en niet alleen in de foto) voorbeelden te zien van zijn prestaties. Om te praten met de mensen die ze dragen. Veel tattoo-artiesten kunnen geen strakke lijn trekken op de huid. Het vereist veel expertise. Op het gebied van vrouwentattoo heb je iemand specifiek nodig. Pas ook op voor de redenen en hun locatie. Omdat als u zeer lange rechte lijnen heeft, het ontwerp zichtbaar kan veranderen met uw leeftijd. Het type huid en uw gewichtsvariaties zijn ook factoren die u moet overwegen.

Markeer zijn kleine, het is een onmiddellijk gebaar

Tatoeëren om te proberen terug te keren naar de oorsprong komt steeds vaker voor. Een permanente tekening op zijn huid brengt ons direct naar het begin van de tijd. De eerste bekende tatoeages zijn door wetenschappers gezien op een gemummificeerd lichaam bewaard in een veengebied. Deze persoon droeg op verschillende plaatsen runensymbolen. De persoon, een man, leefde meer dan 5000 jaar geleden in de Alpen.

Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Om de vrouwentattoo samen te vatten

Zelfs in het tijdperk van het virtuele en digitale zijn er dingen die perfect handmatig, voelbaar en fysiek aanwezig blijven. De tatoeage is er een van. Zoals thuis koken of bloemen tillen, het is iets dat al duizenden jaren hetzelfde is gebleven. Dat houdt ons geworteld in een materiële cultuur. Tatoeage is daarom een ​​intieme en onmiddellijke daad.

Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Verantwoordelijke keuze

De tatoeage (en met name de vrouwentattoo) blijft zich splitsen – een van de belangrijkste dingen die haar charmant maken en haar actueel houden. Ons advies is om het echt te willen, en niet getatoeëerd te worden voordat je je helemaal gretig voelt. In een mum van tijd kunt u uw dag niet ondersteunen zonder deze kleine precieze tekening op zo’n precieze plaats. Dit is waar je zult weten dat je er echt klaar voor bent. Impulsieve beslissingen werken op zijn best een op de twee. Er moet worden besloten of dit slagingspercentage geschikt is of niet. Vooral dat de ontvoering moeilijk en duur is.

Een discrete tatoeage garandeert meestal je vrouwelijkheid. Het zal je toestaan ​​om een ​​manier te ervaren om je eigen lichaam te behandelen.

Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

Geplaatst door Gérald Mercourt in


Vrouwentattoo - ideeën in eenvoud voor tatoegeringen van goede smaak

About design

Check Also

Het verhaal van de bootschoen en hoe je deze voor elke gelegenheid kunt dragen

Het verhaal van de bootschoen en hoe je deze voor elke gelegenheid kunt dragen

Ken je de bootschoen? Lees verder om erachter te komen hoe een uitgevonden schoen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *