Home / Bruiloft decor / Trouwjurk 2015 – de exclusieve Love Me Forever-collectie
Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

Trouwjurk 2015 – de exclusieve Love Me Forever-collectie

Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

Ontwerper Bien Savvy presenteert een exclusieve preview van zijn nieuwe Love Me Forever-collectie. De trouwjurk van Bien Savvy 2015 is een heerlijke uitdrukking van liefde voor couture, een luxe belichaming van dromen en beloften.

Geïnspireerd door de onweerstaanbare delicatesse van een liefhebbende vrouw en vrij stromende liefde, nodigt deze collectie trouwjurken de bruid uit om haar liefdesrelatie met een unieke en verfijnde bruidsjurk te vieren.

Trouwjurk 2015 door Bien Savvy

Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

Met deze collectie trouwjurken herinterpreteert de ontwerper het klassieke silhouet van de prinses en de zeemeermin om een ​​verleidelijke, luxueuze, diep romantische en gedetailleerde bruidsjurk te creëren. Het afneembare fluweel en de crinoline riem, verfraaid met parels en een van de innovaties van deze nieuwe collectie. Dus de bruid heeft de mogelijkheid om van het silhouet van de zeemeermin te genieten met een A-lijn effect. Love Me Forever belicht de omvangrijke prinsessen trouwjurk, de magische knopen en het schattige hartvormige decolleté. De bloemtextuur van het kant wordt opnieuw gemaakt met kralenversieringen en kristallen. Je zou deze verzameling op biensavvy.eu kunnen vinden. uitzien:

Trouwjurk uit de collectie Love Me Forever van Bien Savvy

Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

Zeemeermin silhouet trouwjurk

Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

Jurk met kant

Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

Elegante en verfijnde jurk

Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

Interessante prinsessenjurk

Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

Elegante jurk met een halslijn

Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

Jurk met hoog kantgedeelte

Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

Aantrekkelijke trouwjurk

Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

Rugloze jurk

Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

Geplaatst door Laetitia Lasalle in


Trouwjurk 2015 - de exclusieve Love Me Forever-collectie

About design

Check Also

Een onvergetelijke bruiloft: om zo'n bruiloft te vieren, hoe te vieren?

Een onvergetelijke bruiloft: om zo'n bruiloft te vieren, hoe te vieren?

Een onvergetelijke bruiloft … is dit standaard een onvergetelijke gebeurtenis? Ja, maar toch! Om alles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *