Home / Interieurontwerp / Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot
Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot

Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot

Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot

Als u uw kleedkamer herontwikkelt en reorganiseert, nodigen wij u uit om onze ideeën en advies over het ontwerp en de opslag van een slaapkamer met moderne en designer dressing te ontdekken.

Je zult veel ideeën vinden voor kleine en grote ruimtes van verschillende stijlen. Geen omslachtige kasten of hangende stoffen kasten. Het kiezen van een kleedkamer gaat niet alleen over ruimte en budget. De kleding verdient een goed ingerichte ruimte. Comfortabel of noodzakelijk, de dressing is zeker een van de beste oplossingen voor het opbergen van kleding, schoenen, accessoires en tassen. Maak thuis een echte kunstinstallatie door je verzameling mooie kleding te laten zien!

Slaapkamer met kleedkamer in 50 ontwerpideeën

Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot

Het hebben van een kleedkamer houdt je kleding en schoenen altijd op één lijn, netjes en zichtbaar. Er zijn veel kasten en kasten met een uitzonderlijk design en toch is het niet mogelijk om bloot te zijn als je zijn kleding in een kast opslaat. Het is veel gemakkelijker om je outfit te kiezen als we onze kleding mooi laten zien. Een opgeruimde kleedkamer is een echte inspiratie voor diegenen die fashionista’s nodig hebben.

Slaapkamer met kleedkamer: houten deur ideaal voor kleine kamers

Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot

Een kleine kleedkamer of een hele kamer? Wat voor dressing heb je nodig? Als u een kleine ruimte heeft , is het raadzaam om te kiezen voor een koerier. Je kunt het vergelijken met de kleur van je kamer. Op deze manier zal het bijna onzichtbaar blijven! Om de ruimte visueel te vergroten, kunt u een spiegel installeren: een essentieel element voor elke kleedkamer. Het is ook mogelijk om een ​​kledingkast en een kleedkamer samen te voegen. In dit geval is het raadzaam om te kiezen voor niet-transparante schuifdeuren. Alle opslag is mogelijk om de ruimte te maximaliseren: dozen, riemen, broeken, laden, manden en anderen. Door de vermenigvuldiging van slimme opslag kun je deze ruimte beter indelen.

Kledingkast met kledingrek en kartonnen opbergdozen

Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot

Als je het geluk hebt om een ​​hele kamer als kleedkamer te regelen, kun je een kledingkast en kasten voor je kleding en kleding voor het seizoen die je momenteel gebruikt, buiten het seizoen installeren. Voor schoenen is het raadzaam ze op een plank te bewaren, zodat ze kunnen ademen. Voor ondergoed, sokken, accessoires en sjaals, kunt u een kast of compartimentlade installeren. Je kunt ook schoenendozen gebruiken, kleuren, decoreren en gebruiken als opbergdozen.

Grote kleedkamer met verschillende opslag en houten meubilair

Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot

Als u ruimte tekort komt, om ruimte te besparen, kunt u uw kleedkamer in een nis plaatsen. Als uw ruimte een echte uitdaging is en u uw dressing niet echt aan de configuratie kunt aanpassen, zijn er oplossingen op maat. Op deze manier kunt u elke centimeter winstgevend maken. Als u wilt dat uw dressing een integraal onderdeel van uw kamer is, kunt u deze open laten, schuifdeuren installeren (bij voorkeur transparant), een scherm plaatsen of gordijnen. Voor een kleedkamer en een lichte slaapkamer is het raadzaam om te kiezen voor een transparante scheidingswand om de helderheid niet te verliezen.

Grote kleedkamer met donkere kleuren Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot

Open kleedkamers of gesloten kasten? In het hedendaagse interieurontwerp, hoe meer ruimte open is, hoe functioneler en helderder het is. Daarom is een open of half gesloten kleedkamer met een gordijn, een zeil of een schuifdeur een betere oplossing. Als je een installatie met een schuifdeur wilt, is het niet ingewikkeld. Installeer gewoon twee rails en leg deze neer. Op het gebied van verlichting kunt u kiezen voor een pendelarmatuur of een plafondarmatuur. Dit laatste is de minst omvangrijke en praktische oplossing.

Kleedkamer met laden, planken en opbergdozen

Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot

Moderne kamer met kleedkamer en douche Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot

Kleedkamer en badkamer Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot

Designer kleedkamer Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot

Houten opberglade Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot

Interieur in wit en grijs Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Kleedkamer en badkamer Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot

Het dragen van hout ontwerp Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot

Geplaatst door Liliane Morel in


Slaapkamer met kleedkamer: stel je modecollectie bloot

About design

Check Also

Deco modern appartement in Tel Aviv: een make-over getekend Aviram - Kushmirski

Deco modern appartement in Tel Aviv: een make-over getekend Aviram – Kushmirski

© Foto door Oded Smadar Aviram – Kushmirski Interior Design voltooide onlangs de moderne transformatie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *