Home / Deco / Mantel: hoe versier je het voor de herfst?
Mantel: hoe versier je het voor de herfst?

Mantel: hoe versier je het voor de herfst?

Mantel: hoe versier je het voor de herfst?

Op koude dagen, in de herfst of de winter, is er een neiging om thuis te blijven met familie of vrienden. Als u het geluk hebt een open haard in uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer te hebben, zult u er waarschijnlijk vaak van genieten.

Heb je ooit nagedacht over de decoratie? Bekijk onze selectie van meer dan 27 ideeën voor het decoreren van schoorsteenmantels in een herfstachtige sfeer.

Schoorsteenmantel versierd met klok en kaarsen

Mantel: hoe versier je het voor de herfst?

Het delen van een koffie of warme chocolademelk rond de open haard in goed gezelschap is een waar genoegen. Om een ​​nog chiquere, elegante en gastvrije sfeer te creëren, hoeft u deze ruimte alleen maar op een persoonlijke en originele manier in te richten. Of het nu om een ​​Halloween-feest, een ander feest of gewoon om plezier gaat, de schoorsteenmantel is de perfecte plek om te versieren.

Schoorsteenmantel versierd met spiegel en veerkroon

Mantel: hoe versier je het voor de herfst?

Wat zijn de decoratietrends van dit seizoen? De trend van hedendaags interieurontwerp (inclusief decoratie en interieurontwerp) is eenvoud. In de jaren 80 en 90 was kitsch erg in de mode. Al geruime tijd dringt het Scandinavisch geïnspireerde, minimalistische ontwerp het interieur binnen om ze functioneler, eenvoudiger en comfortabeler te maken. De decoratie is aanwezig, maar vaak erg discreet. Het is nooit omslachtig. In principe wordt de mantel nauwelijks gebruikt, waardoor hij ideaal is om te versieren zonder de functionaliteit en het comfort van de kamer te verstoren. Toch, kies voor een eigentijds interieur en design uw decoratie, combineer deze perfect met de interieurstijl en kies voor een minimalistische decoratie.

Het verfraaien van open haardmantel met een oude houten deur en een tarwe

Mantel: hoe versier je het voor de herfst?

Een van de must-see decoraties van de herfst is pompoenen. Mooi, elegant en heerlijk, ze zijn geschikt voor interieurs in verschillende stijlen. Een succesvolle decoratie is niet noodzakelijk een dure decoratie. Omgekeerd, een decoratie gemaakt in uw huis met materialen en objecten die u niet gebruikt, zal zeer worden gewaardeerd. Er zijn veel interessante DIY- ideeën die je thuis in een weekend kunt doen.

Crown tarwe

Mantel: hoe versier je het voor de herfst?

De kleuren van de herfst zijn geel, oranje, bruin … Als het feit dat de lente is verdwenen, een beetje triestig wordt, kun je hem thuis verwelkomen door te versieren met frisse kleuren zoals blauw , groen, roze en anderen. Ook al verliezen de bomen buiten hun bladeren en maken ze zich klaar voor de winter, niets weerhoudt je ervan om enkele bloempotten te hebben. met planten die het hele jaar groen zijn. thuis!

Schoorsteenmantel versierd met witte pompoenen en een krans van veren

Mantel: hoe versier je het voor de herfst?

Originele decoratie met spiegel Mantel: hoe versier je het voor de herfst?

Pompoenen en dennenappels Mantel: hoe versier je het voor de herfst?

Tekeningen, kaarsen en objecten Mantel: hoe versier je het voor de herfst?

Boot en plant Mantel: hoe versier je het voor de herfst?

Halloween-open haarddecoratie Mantel: hoe versier je het voor de herfst? Mantel: hoe versier je het voor de herfst? Mantel: hoe versier je het voor de herfst? Mantel: hoe versier je het voor de herfst? Mantel: hoe versier je het voor de herfst? Mantel: hoe versier je het voor de herfst? Mantel: hoe versier je het voor de herfst? Mantel: hoe versier je het voor de herfst? Mantel: hoe versier je het voor de herfst? Mantel: hoe versier je het voor de herfst? Mantel: hoe versier je het voor de herfst? Mantel: hoe versier je het voor de herfst? Mantel: hoe versier je het voor de herfst? Mantel: hoe versier je het voor de herfst? Mantel: hoe versier je het voor de herfst? Mantel: hoe versier je het voor de herfst? Mantel: hoe versier je het voor de herfst? Mantel: hoe versier je het voor de herfst?

Geplaatst door Liliane Morel in


Mantel: hoe versier je het voor de herfst?

About design

Check Also

Fall Deco Ideas in meer dan 40 inspirerende ideeën

Fall Deco Ideas in meer dan 40 inspirerende ideeën

Vandaag introduceren we nieuwe herfstideeën voor het komende seizoen en hoe we een van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *