Home / badkamer / Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer
Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

la recherche d’une idée déco salle de bain nature ? Op zoek naar een kamer decoratie idee natuur bad? De badkamer is de plek, elke woonruimte, gewijd aan ontspanning, ontspanning en persoonlijke hygiëne in het dagelijks leven.

Om je waterornament, een Zen-tempel, te creëren, is er niets beters dan het te versieren met potplanten. Hoe ze te integreren, op te slaan, welke planten te kiezen en waarom – alle antwoorden geïllustreerd door een galerij met 38 eigentijdse badkamerinterieurs .

Idee badkamer aard: decoreren met planten

Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Er zijn verschillende soorten kamerplanten , niet alleen erg mooi, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Houd er bij het kiezen van planten voor uw badkamer rekening mee dat deze laatste meestal erg vochtig is. Dit beperkt je bij de keuze van kamerplanten. Het is ook belangrijk om rekening te houden met al dan niet een raam in uw badkamer. Over het algemeen hebben de meeste kamerplanten regelmatig licht nodig, zodat ze altijd gezond zijn. Er zijn nog steeds planten die geen problemen hebben om in iets donkerdere ruimtes te leven. Het kiezen van uw kamerplanten om uw badkamer in te richten, hangt af van de indeling, helderheid en natuurlijk uw wensen en persoonlijke smaak. Om meer te weten te komen over de verschillende soorten kamerplanten , gemakkelijk te onderhouden, nodigen wij u uit om ons artikel over dit onderwerp te raadplegen.

Versier je badkamer met potplanten: hoe mooi! Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Vetplanten zijn meestal erg adaptief en vergen weinig onderhoud voor hun onderhoud. Dit maakt ze zeer geschikt voor donkere, slecht verlichte ruimtes. Hun weerstand is te wijten aan het feit dat vetplanten (in een gemeenschappelijke taal omdat ze niet echt vet bevatten) water vasthouden in hun dikke bladeren, of stengels en wortels. Niettemin, vergeet niet dat dit soort planten bestand is tegen droogte en een zeer bevochtigde ruimte voldoet daar misschien niet aan.

Fantastische badkamerdecoratie van potplanten en terraria Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Een bonsai is een plant die zich goed kan aanpassen aan de inrichting van een moderne badkamer. In de afgelopen jaren, en steeds meer aanwezig in het hedendaagse woon-, eet-, keuken-, slaapkamer- en badkamerinterieur, is bonsai de perfecte plant om een ​​zen-sfeer te creëren.

Natuurlijk deco-idee voor de moderne badkamer Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Het hebben van een badkamer met raam, of zelfs twee, heeft geluk! Als u van een dergelijke ruimte houdt, aarzel dan niet en versier de vensterbanken met potplanten en creëer uw Zen-tempel van ontspanning en magische ontspanning.

Magische sfeerbadkamer met vintage houten badkuip en plantaardig decor

Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Wist u dat orchideeën inderdaad niet veeleisende planten zijn en meer en meer aanwezig zijn in hedendaagse interieurs? Het verfraaien van je badkamer met een ingemaakte orchidee is een heel goed idee om de laatste meer zen en vrouwelijk te maken. Om meer te weten te komen over orchideeën als kamerplanten en hoe ze te laten bloeien, nodigen wij u uit om ons artikel over dit onderwerp te raadplegen.

Badkamer met een klein raam en veel mooie potplanten

Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Als u thuis niet gewend bent om planten te hebben, is het kiezen van een vetplant of een onderhoudsvriendelijke kamerplant een goed begin. Veel mensen geloven dat het thuis groeien van planten vervelend, tijdrovend en soms duur is. Inderdaad, het is heel simpel dat je het niet echt gelooft. Je moet gewoon beginnen en beginnen aan dit prachtige avontuur. Een interieur dat modern wil zijn, is waarschijnlijk een rijke binnenvegetatie.

Minimalistisch plantaardig decoridee voor een Zen-badkamer Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Natuur badkamer deco idee met indoor groene planten Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Voor een badkamer met een zen-sfeer is het voldoende om met planten te versieren. Het is ook belangrijk om te focussen op natuurlijke materialen in hun ontwerp en lay-out, zoals steen en hout. Installeer een houten plank, bedek je natuurstenen vloer en kies keramische potten: hier zijn drie ideeën voor een badkamerinterieur dichter bij de natuur.

Kleine badkamer met prachtige plantendecoratie bestaande uit kleine en grote potplanten Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Badkamer met houten badkuip en zeer rijke plantaardige decoratie Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Je hebt waarschijnlijk gehoord van de plant met de bijnaam “Devil’s Ivy”. Deze plant, zeer winterhard, is heel gemakkelijk te onderhouden en sommigen zeggen – onmogelijk om te doden! Het groeit snel, heeft niet veel licht nodig en heeft water nodig in zijn droge staat. We adviseren u om het op te hangen, zoals in het badkamerinterieur dat op de onderstaande foto is gefotografeerd:

Moderne badkamer ingericht met potplanten opknoping “duivels klimop” Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Het installeren van een meubel om deze groene potplanten te installeren is op zichzelf geen slecht idee. Het is nog steeds beter om te proberen niet te veel meubels toe te voegen en een ruimtebesparende en helder genoeg voor uw planten te vinden. Ons advies om een ​​badkamer in uw huis te creëren die echt Zen is, is om u op planten te concentreren en meubels of decoratieve elementen onpraktisch te maken.

Moderne badkamer ingericht met veel verschillende planten Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Kleine potplant om de schappen van de badkamer te versieren Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Het verfraaien van uw badkamer met planten zorgt voor een volledig natuurlijk ontspanningsparadijs Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Cocoon badkamer interieur versierd met veel mooie potplanten en blauwe tegels Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Er is een grote verscheidenheid aan groene of bloeiende planten die zich gemakkelijk aanpassen aan de omstandigheden in het interieur van de badkamer: Aloë vera, Pope’s Mint, Jade Tree, ZZ plant, de parelkettingplant en vele anderen. Toch is het altijd beter om ze op een voldoende heldere en goed geventileerde plaats te plaatsen. Vergeet niet dat planten leven!

Badkamerdecoratie met veel verschillende groene planten

Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Kijk eens naar deze prachtige badkamer, allemaal licht en heel warm dankzij de keuze uit Marokkaanse tegels voor vloeren, rustieke houten meubels en de grote groene plant.

Marokkaanse tegels, rustieke houten meubels en prachtige groene plant

Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Een element, niet alleen decoratief, maar ook heel praktisch, en ideaal voor de badkamer, is het tapijt! Om je badkamer warmer te maken en om je voeten warm te houden tijdens het tandenpoetsen, installeer een klein tapijt van wol of katoen op de vloer, zoals deze, bijvoorbeeld:

Warme ambiance badkamer ingericht met veel potplanten Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Hoe stel je je de perfecte natuurlijke badkamer voor? We stellen ons voor dat het wit, helder is, ingericht met natuurlijke houten meubels en versierd met veel groene potplanten.

Badkamersbinnenland in wit met houten meubilair en plantaardige decoratie Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Je make-up gebied is leeg en je weet niet hoe je het moet optimaliseren? Hier is een goed idee dat eenvoudig te maken is, decoreer het met potplanten, zoals in het moderne badkamer interieur werd gefotografeerd, zie onderstaande foto:

Idee van het deco van de ruimte ijdelheid met planten Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Een prachtig badkamer interieur versierd met potplanten en grote designer spiegel Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Badkamer in wit, licht en versierd met planten Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Deco-idee van de ruimte rond het bad met planten en objecten

Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Versier de moderne badkamer met hangende potplanten Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Cocoon-badkamerinterieur dat beton combineert met hout en groene planten

Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Vegetal decoratie-idee voor een moderne en Zen-badkamer Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

We houden van dit badkamerinterieur dat is ingericht met veel groene potplanten: een echt groentenparadijs! Er is niets beters om te ademen en te ontspannen dan planten:

Nodig de natuur uit in je badkamer en creëer een echte tempel van ontspanning Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Potplanten hangen om de ruimte boven het bad te versieren

Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Idee van decoratie en plantaardige decoratie voor een kamer met badkamer Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Waar je potplanten kunt plaatsen, hangt af van de ruimte die je hebt. Leg ze naast je cosmetica op planken, installeer ze op een kleine houten tafel, zoals op de onderstaande afbeelding, of leg ze gewoon op de vloer of hang ze op: het hangt allemaal af van de helderheid en de lay-out van uw badkamer.

Badkamer versierd met potplanten geïnstalleerd op een houten salontafel

Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

Geplaatst door Liliane Morel in


Idee badkamer de natuur voor een zen-sfeer

About design

Check Also

Moderne badkamerwastafel met origineel ontwerp: selectie van 55 ideeën op foto's

Moderne badkamerwastafel met origineel ontwerp: selectie van 55 ideeën op foto's

Bent u op zoek naar een nieuwe moderne wastafel en design in de badkamer? Tegenwoordig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *