Home / Decoratie Ontwerp Alles / Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur
Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur

Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur

Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur

Vandaag zijn we geïnteresseerd in keukens in deze stijl van design. Wij nodigen u uit om onze selectie van 75 voorbeelden van hout en witte gerechten te ontdekken: een inspirerende esthetische reis!

Als u uw nieuwe keuken ontwikkelt of uw oude keuken vernieuwt, vraagt ​​u zich wellicht af wat de nieuwste designtrends zijn en welke stijl u moet kiezen. Je zult niet verbaasd zijn dat de obsessie met Scandinavisch geïnspireerde ontwerp doorgaat. Ja, het is een echte obsessie omdat deze stijl van design meer dan aantrekkelijk en modern is. Hij valt harten binnen met zijn pure en eenvoudige schoonheid. Bovendien is het niet moeilijk om een ​​keuken te ontwikkelen in deze stijl van interieurontwerp. Het is niet nodig om veel middelen te investeren om er te komen. Voorzien van houten meubilair (bij voorkeur gerecycled) en strakke lijnen, is het mogelijk om deze stijl met zeer weinig middelen te creëren.

Hout en witte keuken in Scandinavische stijl

Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur

Het hout en de witte kleur trouwen wonderbaarlijk. Ze creëren een rustgevende en natuurlijke sfeer. Deze twee elementen predisponeren tot ontspanning. Koken is een plezier. Het is om deze reden dat het belangrijk is om een ​​comfortabel en modern keukeninterieur te hebben. Vaak willen we alle stukken in zijn favoriete kleur (rood, geel, oranje, roze, blauw, enz.) Rangschikken. Als u niet zeker weet welke de beste kleur is voor uw keuken, is het kiezen van wit een ideale oplossing. Kies voor een vloerbedekking en witte muren of kies voor wit gelakt houten meubilair, dit is een strategische keuze omdat je op elk moment kleur kunt toevoegen met een mooie decoratie.

Keuken in wit en hout met zwarte elementen

Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur

Wit is rustgevend en puur. Het gaat met alle kleuren en is geschikt voor alle interieurstijlen. Hout is van zijn kant het onmisbare materiaal voor hedendaagse interieurs geworden. De natuurlijke schoonheid wordt onthuld in alle vormen: meubels, parket, decoratie. Hier is een keukeninterieur in Scandinavische stijl met een kleine houten tafel van het middeneiland, een wit geschilderde houten vloer en enkele zwarte elementen voor een mooi contrast:

Houten en witte keuken met kookeiland en zwarte elementen Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur

Wit is vaak met zwart getrouwd: een klassieke en altijd elegante verbintenis. Deze bruiloft is altijd trendy en geschikt voor zowel keukens als de eetkamer, de slaapkamer, de woonkamer, de badkamer en het toilet. Hier is een voorbeeld van een wit keukeninterieur met wit gelakt houten meubilair, een zwart geschilderde muur en een bruine lederen stoel die tegelijkertijd Scandinavische stijl en industriële stijl combineert:

Houten en witte keuken met zwart geschilderde muur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur

In de Scandinavische interieurstijl is het huwelijk van wit en hout erg klassiek. Omdat Scandinavisch design wordt gekenmerkt door functionaliteit, heeft de keuken in deze stijl meestal een centraal eiland. Hier is een voorbeeld van koken in deze stijl van interieur met centraal houten eiland met wielen:

Centraal houten eiland met wielen in een wit interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine ruimte hebt, hout en wit zijn geschikt voor alle soorten ruimtes. De witte kleur wordt zelfs aanbevolen voor kleine keukens, omdat het de ruimte helderder en opener maakt. Een mooie keuken goed ingericht en functioneel hebben is niet moeilijk. Ontdek onze galerij en vind inspiratie voor de lay-out van jou:

Witte keuken met zwarte stoelen en houten tafel Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur

Houten en witte keuken met gele en groene elementen Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur

Keuken met kookeiland in L Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur

Warme en gastvrije keuken Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur

Keuken met een authentieke charme Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur

Keuken met kookeiland en eethoek Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur

Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur

Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur

Geplaatst door Liliane Morel in


Houten en witte keuken voor een licht en warm interieur

About design

Check Also

Een voortreffelijke chocoladetaart voor degenen die zichzelf af en toe een kleine ondeugd gunnen

Een voortreffelijke chocoladetaart voor degenen die zichzelf af en toe een kleine ondeugd gunnen

Een chocoladetaart: een ondeugd of een deugd? Hier is de vraag die we onszelf in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *