Home / haar / haar
haar

haar

haar

Hoe mooi haar te hebben? Dit is een probleem dat duizenden meisjes over de hele wereld interesseert. Het maakt niet uit of je haar droog of beschadigd is na een chemische behandeling of dat je gewoon meer wilt weten over de haarverzorging, we dromen allemaal om te leren wat de beste gebaren en haarverzorging zijn om je te concentreren op heb een mooie manen!

Designmag bekijkt de vraag: hoe heb je mooi haar?

Om het antwoord te vinden, is niets beter dan het advies inwinnen van professionals van het kappersvak. Dus gingen we naar de pro’s te informeren! Hier zijn hun antwoorden op de meest gestelde vragen over haarverzorging en haarverzorging.

Wat zijn de meest voorkomende fouten die vrouwen maken met betrekking tot haarverzorging?

haar

Het lijkt erop dat we bij de meest voorkomende fouten de verkeerde productkeuze vinden. Veel meisjes hebben de neiging om de juiste producten niet te gebruiken voor hun haartype. Uiteraard lijkt het vrij moeilijk om te begrijpen of het haar bijvoorbeeld meer hydratatie of meer proteïne nodig heeft. Daarom gebruiken we vaak haarverzorgingsproducten die het haar alleen overbelasten. Dit is vooral het geval wanneer we het hebben over niet gekleurd haar.

haar

Een andere veel voorkomende fout is om de tijd van het jaar en de invloed van het klimaat op het haar te negeren. Het lijkt erop dat veel meisjes zich niet bewust zijn dat het klimaat hun manen kan beïnvloeden. Dit geldt voor zowel koude als warme periodes. Het is daarom belangrijk om, afhankelijk van het weer, af te wisselen tussen haarverzorgingsproducten.

haar

Derde fout om te vermijden: er is ook een tendens om het onderhoud van de hoofdhuid te verwaarlozen. Zoals u waarschijnlijk weet, is deze erg belangrijk voor de haargroei. Daarom is het essentieel om aan hoofdhuidverzorging te denken, net als voor de huid van je lichaam!

haar

Dit zijn de drie meest voorkomende fouten bij het kiezen van haar- en hoofdhuidverzorgingsproducten. Laten we eens kijken wat de tekenen zijn van een haarprobleem!

Hoe weet je of je een haarprobleem hebt?

haar

Zoals we hebben gezien, is het vaststellen van haarproblemen de eerste stap naar het kiezen van een geschikt haarverzorgingsproduct. Daarvoor zou het voldoende zijn om waakzaam te zijn en zijn lichaam te vertrouwen.

Het haar dat breekt, is het belangrijkste teken van een probleem in de manen. Je haar borstelen en vaak gebroken punten zien, kan aangeven dat het haar moet worden behandeld.

We horen vaak dat er kapsels zijn die bijzonder slecht zijn voor ons haar. Klopt dit?

haar

We horen vaak over haarstijlen die het haar beschadigen. Maar is dit echt waar? En welke soorten kapsels moeten in dit geval worden vermeden?

In feite, volgens de profs van het kappersvak, zijn het niet de haarstijlen zelf die bijzonder slecht zijn. Het is eerder de herhaling die schadelijke effecten voor het haar kan hebben.

haar

Bijvoorbeeld, het haar constant vastbinden en het altijd op dezelfde manier dragen (paardenstaart, strak knotje …) kan ertoe leiden dat het haar verzwakt. Dit is vooral het geval als ze permanent in dezelfde positie zijn bevestigd. Na een tijdje zou het je haar uiteindelijk meer broos kunnen maken.

haar

Een ander type haarstijl die het haar verzwakt: het haar dat het gebruik van warmte met zich meebrengt. Het gebruik van veel warmte om te kammen zonder de juiste bescherming kan je haar snel beschadigen.

haar

Aandacht voor het gebruik van strijkijzers en andere soortgelijke gereedschappen. En bovenal altijd nadenken over het beschermen van je manen met een geschikte moisturiser!

Hoe mooi haar te hebben? Wat zijn de gebaren om te leren voor uw dagelijkse zorg?

haar

Elk meisje heeft haar gewoonten en een groot deel van haar zorgen gebaren gerelateerd aan make-up en haarstyling. Laten we eens zien welke gebaren we elke dag moeten leren om mooi haar te hebben.

Allereerst begin je met het gebruik van een thermisch beschermend product voordat je je kapsel gebruikt. Voor meisjes die de neiging hebben om veel buiten te zijn, is het een goed idee om een ​​product met UV-bescherming te gebruiken.

haar

Daarna, twee tot drie keer per week, wast en revitaliseert u uw haar met zorg- en haarverzorgingsproducten die speciaal zijn aangepast aan uw specifieke geval. Na een paar weken zullen ze de gezondheid van het haar aanzienlijk verbeteren.

haar

Om door te gaan, passen we één keer per week een product van zorg en intense behandeling toe. Wat betreft het revitaliseren van zorg, moet het geval per geval worden geselecteerd. Het is de beste manier om ervoor te zorgen dat aan uw haarbehoeften wordt voldaan. Sommige meisjes hebben bijvoorbeeld slechts één keer per maand een behandeling nodig als hun haar al gezond is.

Eindelijk, elke acht weken, biedt men een knipbeurt in zijn kapsalon. In de meeste gevallen heeft dit alleen effect op de haarpunten. Maar het is al een heel goede zaak. Het is zelfs de beste manier om je haar gezond te houden en het algehele uiterlijk van je manen te verbeteren.

Hoe snel mooi haar te hebben? Hoe lang duurt het om de effecten van deze gebaren op zijn manen te zien?

haar

Een ander ding dat veel meisjes gemeen hebben: ze zijn altijd op zoek naar zichtbare resultaten heel snel. Het goede nieuws is dat sommige resultaten meteen zichtbaar zullen zijn. Dus, na een frisse snit bij de kapper, zal je haar onmiddellijk gezonder zijn.

Bovendien heeft de hierboven overwogen zorg zichtbare en blijvende gevolgen. Maar daarvoor zou het hardnekkig moeten zijn!

Hoe je mooi haar permanent te hebben? Wat zijn de dingen die u moet vermijden om uw haarverzorgingsinspanningen niet te verpesten?

haar

In feite zijn er veel dingen die je kunt doen (of niet doen) om permanent mooi haar te hebben. Hier zijn 3:

1) De beste manier om problemen met uw haar te voorkomen, is het contact van uw manen met warmte te beperken. Gebruik hiervoor niet altijd een föhn en straightener op volle toeren. Heeft u dik haar en moet u het sneller drogen? Het advies van de profs zou zijn om te investeren in een professionele droger.

haar

Het heeft een dubbel voordeel: het zorgt voor snellere droging en werkt bij een lagere temperatuur. Twee dingen die zeker goed zijn voor je manen!

haar

2) Ten tweede is het een goede zaak om te leren om altijd een thermisch beschermend product bij de hand te hebben. Het zal elke dag nuttig zijn, dus aarzel niet om er een te kiezen die bij jouw haartype past!

haar

3) Als u ten slotte meer tijd besteedt aan zonnestralen, gebruikt u altijd een verzorgingsproduct met UV-filters. Voor een nog sneller en beter zichtbaar resultaat, investeer een haarverzorgingsproduct dat ook voor de hoofdhuid zorgt!

Wat veroorzaakt het verschijnen van gespleten haarpunten?

haar

Het lijkt erop dat er verschillende redenen zijn voor gespleten haarpunten. Klimaatomstandigheden zijn een van de meest voorkomende. Een andere oorzaak voor dit probleem van beschadigd haar zijn de zonnestralen. Om nog maar te zwijgen over de toepassing van overmatige hitte op het haar die toegang heeft tot gespleten haarpunten!

Meisjes die kleurproducten op hun haar gebruiken, moeten er ook rekening mee houden dat een overmatige behandeling van dit type, en met name bleekmiddelen en lighteners, hun manes verder kan verzwakken.

Hoe mooi haar te krijgen door een beetje, maar regelmatig te knippen?

haar

Om deze vraag te beantwoorden, moet u weten dat haargroei een ander tempo kan hebben dan de ene persoon voor de andere. Als algemene regel is het raadzaam om elke 6 tot 8 weken een bezoek te brengen aan de kapper.

haar

Deze kleine regelmatige bezuinigingen zijn echt belangrijk. Naast het verfrissen van het kapsel dragen ze bij aan de gezondheid van het haar. Dus, de gespleten haarpunten gaan niet omhoog de bovenkant van het haar. Dit voorkomt dat ze zwakker en droger worden. Kortom, om regelmatig te bezuinigen, is het om ervoor te zorgen dat het haar in betere conditie kan groeien!

Hoe mooi haar te hebben, vermijd frequente fouten en volg de gouden regels voor haarverzorging?

haar

Om fouten te voorkomen, is de beste manier om advies in te winnen bij uw kapper. Dit is de veiligste manier om een ​​belangrijk detail in uw dagelijkse haarverzorging te onthouden.

haar

Een professionele kapper kan u advies geven op basis van de conditie van uw haar. Aldus is kleuren of verkleuring, permanente gladheid of bleken niet noodzakelijkerwijs een slecht idee. Alles zal afhangen van de conditie en zorg die u verwacht om uw haar te nemen.

haar

En dan, om de antwoorden op de vraag om mooi haar te vatten samen te vatten, hier is de lijst met gouden regels om te weten:

  • Bescherm altijd je manen tegen hitte en UV-stralen;
  • Gebruik producten die zijn aangepast aan zijn behoeften en de conditie van zijn haar;
  • Vergeet niet om voor zijn hoofdhuid te zorgen;
  • Knip regelmatig de toppen van zijn haar, zodat het de groeisnelheid van je haar volgt;
  • Gebruik een verzorgingsproduct en een intense behandeling elke week of elke maand;
  • Eten en drinken hebben effecten op ons haar. Kies verstandig uw dieet.

Dus hier zijn de antwoorden van de profs op de vraag hoe je mooi haar kunt krijgen. Dus, bent u klaar om hun advies op te volgen?

haar

Geplaatst door Claire Deschamps in


haar

About design

Check Also

Herfst Winter 2018-2019 Beker: wat zijn de trends voor het komende seizoen?

Herfst Winter 2018-2019 Beker: wat zijn de trends voor het komende seizoen?

De zomer is niet altijd verdwenen, maar zoals onze vaste lezers weten, bereiden we ons …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *