Home / Decoratie Ontwerp Alles / Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas
Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Pasen is een religieuze viering, aan de basis, die nu een feestelijk moment van het jaar is geworden in verband met delen en warme momenten.

Pasen markeert ook het begin van het lenteseizoen wanneer de hele natuur begint te ontwaken uit zijn winterslaap.

Paasfeest: inspirerende ideeën voor decoratie

Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Nodig de lente uit en vier Pasen door je huis en huis op een originele manier te versieren. De deco-trend van dit jaar, die is ongetwijfeld al lang geleden: de minimalistische decoratie, plantaardig en eenvoudig, geïnspireerd door de onnavolgbare stijl van de Scandinavische landen.

Paasfeest: decoreer met delicatesse, blijf minimalistisch
Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Er wordt gezegd en vaak gehoord: er is niets mooiers en eleganters dan het interieur of exterieur te versieren met planten: elke soort succulente plant of bloeiende plant. De kunst van het versieren met bloemen dateert van enkele eeuwen. Aanvankelijk vestigden potplanten zich in Egypte om zuiver praktische redenen in het interieur: om de lucht te zuiveren. In China werden planten voor het eerst gebruikt voor het decoreren en verfraaien van interieurs.

Bloemendecoratie: elegant, fris en rijk aan kleur

Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Om het interieur met planten te versieren, is het esthetisch en heel goed voor de gezondheid op hetzelfde moment. Het hebben van planten in uw woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamer of elders, helpt niet alleen de lucht te zuiveren, maar helpt ook de concentratie. Het is niet nodig om te specificeren dat elke plant mooi is en dat het uiterlijk hem mooier en mooier maakt binnen of buiten het huis.

Bloemendecoratieidee van de paasfeesttafel Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Weet je waarom we met Pasen versieren met eieren ? Inderdaad, zoals we al hebben vermeld, Pasen markeert het begin van de lente en lente, van zijn kant, markeert het begin van het ontwaken van de natuur en reproductie. Het ei symboliseert daarom de geboorte van elk levend organisme. Het is bewezen dat mensen zich in de lente gelukkiger voelen en klaar om nieuwe projecten te starten. Het is het seizoen rijk aan parfums en kleuren.

Paasdecoratie om jezelf te maken met eieren en bloemen, foto en bron: Craftberry Bush Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Het legen van eieren is niet ingewikkeld en het stelt ons in staat om het op een praktische en decoratieve manier te gebruiken. Met geel en wit kunnen we een recept maken naar onze smaak (omelet, cake en vele anderen) en met de schalen – maak veel decoraties om jezelf te maken, zoals deze schaal geleegd, gereinigd en omgevormd tot een kaars :

Decoratie-idee om jezelf te maken: kaars in een ei

Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Er zijn ook veel ideeën voor het inkleuren en decoreren van paaseieren (niet leeggemaakt, maar gekookt!), Heel gemakkelijk te maken en heel mooi om te versieren, zoals dit idee van elegante en conceptuele decoratie:

Versier met eieren: er zijn veel mogelijkheden die je eenvoudig zelf kunt maken Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Eierschalen zijn ideaal om te gebruiken als kleine biologisch afbreekbare potten om zaden te zaaien! Om dit project te voltooien, heeft u schelpen nodig, half gesneden, geleegd en schoongemaakt, een gerecycleerde kartonnen doos, geschikte grond en zaden naar keuze. We beginnen met legen, maken de schalen goed schoon en boren onderaan een lekgat. Ze worden in een gerecyclede kartonnen doos gedaan. Plaats dan de zaden en met een lepel zijn ze gevuld met aards. Wist je dat schelpen erg rijk aan calciumcarbonaat zijn en dit element de groei van planten versnelt? Er zijn verschillende online bronnen, om te lezen of om te bekijken, die u advies kunnen geven en u alle stappen laten zien van het gebruik van eischaaltjes om zaailingen te planten. Vind links aan het einde van dit artikel.

Fantastische en zeer originele paasdecoratie met lege eieren en kleine kruiden geplant aan de binnenkant Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Dit idee van paasversiering is niet alleen erg origineel, maar ook zeer praktisch voor stedelijke tuiniers en beginners. Zodra je zaden zijn gepusht, is het aan jou om ze later in potten of in je tuin te planten.

Origineel en praktisch idee voor paasdecoratie: plantenzaden in lege schelpen Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Realiseer je dat dit idee van decoratie eenvoudig en zeer praktisch is om thuis planten te laten groeien Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Een mooie decoratie voor de paastafel en een goede start om te beginnen met het kweken van kamerplanten Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Paaseieren versieren met linten en bloemen is gemakkelijk en het kost niets!
Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Versier je eieren met kleine bloemen en een eenvoudig idee om te maken. Je kunt de natuurlijke uitstraling van je gekookte eieren behouden of ze in een lichte kleur verven. Zoek dan linten, papier of stof, kies wat kleine bloemen, die je in het park of in je tuin vindt, en maak ze vast, zoals in de onderstaande afbeelding:

Mooie samenstelling van paaseieren versierd met kleine bloemen en geplaatst in een gerecycleerd kartonnen eierdoos Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Wil je een decoratie van minimalistische paaseieren? Het is waar dat de lente het seizoen is met de rijkste kleuren en denk aan de lente- of binnendecoratie, we stellen ons altijd iets heel kleurrijks en levendig voor. Dit jaar mag het zich laten inspireren door de minimalistische inrichting van de Scandinavische landen en heel eenvoudig blijven. Kijk naar deze eieren helemaal wit en versierd met kleine gouden beeldjes:

Idee van paasei decor in minimalistische stijl

Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Soms zijn de beste ideeën de eenvoudigste ideeën. Dit jaar kiezen we, zoals we al vermeldden, voor een minimalistische en verfijnde paasdecoratie. We kleuren de eieren niet of we schilderen ze in het wit, we laten ze in hun kartonnen doos en we voegen enkele slingers gouden of zilver toe, hier is de perfecte decoratie voor dit seizoen!

Origineel Pasen-decoratieidee en minimalistische stijl

Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Witte paaseieren versierd met glanzend poeder
Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas
Elk jaar gebruiken we om de interieurs en buitenkanten van huizen te versieren de twee beroemdste paasymbolen: eieren en konijnen. Dit jaar kunnen we het anders doen en andere symbolen introduceren, ook geassocieerd met de lente en de geboorte van de natuur, zoals deze houten harten om zichzelf te vervaardigen, bijvoorbeeld:

Versier je muur met deze mooie houten harten: idee om jezelf te maken Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

We houden ook van dit idee om eieren in vruchten te veranderen, om het te realiseren heb je alleen het schilderij nodig met de basis van natuurlijke ingrediënten en karton of papier:

Originele en conceptuele decoratie om jezelf te maken: eenvoudig en grappig idee Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Idee van decoratie met eieren met konijnhoeden om zichzelf te maken Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Lente en Pasen is de perfecte tijd van het jaar om uw huis- en tuindecoratie te renoveren en op te frissen.

Origineel wanddecoratie-idee met lijsten en opgehangen potplant

Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Versier de tafel met een boeket met verse bloemen: elegant, vrouwelijk en zoet
Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Een lenteboeket om uw huis of huis te versieren Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Lente: de geboorte van de natuur en het meest romantische moment van het jaar Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

En voor de voordeur of voor een van je muren in de woonkamer, de eetkamer, de ingang of elders, maak een mooie kroon zoals deze, gemaakt van roze plastic eieren en bloemen van dezelfde kleurenpalet:

Pasen-kransidee om de deur of de muren binnen te verfraaien

Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Deze konijnenvormige kroon is gemaakt met takken, kleine bloemen (natuurlijk of kunstmatig, afhankelijk van je voorkeuren) en versierd met een blauw lint: het is schattig en het is gemakkelijk om te maken !

Konijnenkroon voor Pasen zeer origineel gemaakt van takken, foto Bubbly Nature Creations Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Het kleine is het beste. Een van de principes van Scandinavisch geïnspireerde decoratie is matiging. Blijf eenvoudig en gebruik heel weinig objecten om te accentueren en te versieren met delicatesse, zoals dit middelpunt van Pasen:

Idee-decoratieidee van Pasen met eieren en witte tulpen

Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Binnen of buiten versieren we de paastafel met boeketten verse bloemen. Een boeket in een mooie vaas is voldoende, geen behoefte aan andere omvangrijke voorwerpen. Eindelijk, de tafel is om te eten! Probeer dus voldoende ruimte te creëren voor uw gasten om zich tijdens de maaltijd op hun gemak te voelen. Daarom zijn we heel bescheiden met de paas-tafeldecoratie en we geven er de voorkeur aan om het centrum met bloemen in boeket- of potplanten te versieren.

Boeket van verse bloemen in zachte kleuren om de Pasen-lijst te verfraaien

Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Welke bloemen je kiest, hangt af van je persoonlijke smaak. Voor een tafel die op een meer vrouwelijke manier is gedecoreerd, kiezen we voor bloemen in roze en wit. Om de decoratie indrukwekkender te maken, kiezen we voor rood. Inderdaad, elke bloem draagt ​​een speciale symboliek en betekenis. Meestal wordt er gezegd dat rode bloemen passie en liefde symboliseren, terwijl bloemen in lichtroze, onschuld en zoetheid.

Boeket van rode, roze en oranje bloemen: drie warme kleuren die liefde en energie symboliseren

Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Het is niet nodig om paaseieren te veel te versieren. Plak een sticker, een beetje glitter of teken erwten, het is simpel, het kost bijna niets en het garandeert een originele decoratie, minimalistisch en persoonlijk.

Idee voor de decoratie van paaseieren: een briljant tintje en een disco

Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

De tulp is een van die bloemen die de komst van de lente symboliseert en is erg populair voor deze prachtige kleuren en geuren. Versier je Paas-tafel, je entree of kamer met een prachtig boeket tulpen en nodig thuis de geur van de lente uit! Denk eraan om hem op een lichte plaats te plaatsen.

Boeket tulpen in intens roze voor een vrouwelijk, elegant en imposant deco Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Idee van decoratieve samenstelling van bloemen en gekleurde eieren Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Mooi boeket van verse bloemen en rozen in een vintage vaas Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Afgezien van kleuren, zijn er verschillende interessante technieken voor het versieren van paaseieren, zoals de deco-techniek met servetten. Hiervoor heeft u speciale handdoeklijm nodig die gemakkelijk te vinden is in speciaalzaken.

Idee van de paaseidecoratie met het schilderen, tekeningen en koorden
Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Een paasversieringsidee met eivormige pot en groene planten om zichzelf te maken
Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Idee van het kleuren van paaseieren en minimalistisch plantaardig decor

Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Idee van het kleuren van schattige paaseieren die veel worden gewaardeerd door kinderen, bron Karas Party Ideas Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Idee van kleuren en decoratie van de originele paaseieren: kleine aardbeien! Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Kleurrijke en versierde eieren waar ze te plaatsen? Als je thuis geen mand hebt of als je gewoon een nieuwe wilt, probeer het dan met een krant! Kijk dat het origineel en milieuvriendelijk is:

Eieren prachtig wit geverfd met kleine spatten van kleur in twee DIY krantenpapiermand
Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Verander paaseieren in exotisch fruit? Hier is een eenvoudig kleur- en decoratie-idee dat alleen gele verf en karton nodig heeft, eieren vermomd als ananas:

Idee van kleuren en deco Paaseieren erg grappig: verander ze in een van de meest geliefde exotische vruchten, ananas! Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Versier de paastafel met een mooi boeket verse bloemen en snoep Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Een eenvoudige decoratie die lang meegaat? Maak vervolgens deze decoratieve compositie van boomtakken wit geverfd en versierd met kleurrijke kartonnen, plastic en zachte eitjes:

Interieuridee voor Pasen om zelf te maken Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Als laatste stellen we de realisatie voor van deze konijnvormige taarten met roze lint, allemaal heerlijk, dat jullie kinderen waarschijnlijk erg zullen waarderen:

Waarom maak je deze konijnvormige taarten, erg lekker, niet om de paastafel te versieren?

Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

Geplaatst door Liliane Morel in


Easter Party: DIY Inspirational Decorating Ideas

About design

Check Also

Een voortreffelijke chocoladetaart voor degenen die zichzelf af en toe een kleine ondeugd gunnen

Een voortreffelijke chocoladetaart voor degenen die zichzelf af en toe een kleine ondeugd gunnen

Een chocoladetaart: een ondeugd of een deugd? Hier is de vraag die we onszelf in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *